Baleset történt a 25-ös főúton

Megosztás

Arló és Hódoscsépány között járt szerencsétlenül egy Suzuki, amely az oldalára borulva tört össze alaposan. Az autó utasa megsérült, de szerencsére nem súlyosan. A kocsi annál inkább.

Sietve érkeztek a mentők és a tűzoltók a közelmúltban történt közúti balesethez Arló és Hódoscsépány közé. Egy Suzuki típusú autó feküdt az oldalán az út melletti nádasban. Nyomában letarolt növényzet és törött autóalkatrész darabok, karosszéria elemek hevertek a földön. A múlt heti heves esőzések miatt csúszóssá vált az útszakasz, így az előzésből visszatérve az autó megcsúszott, és az oldalára borulva állt meg – számolt be róla az Ozd.hu.

„A baleset következtében a gépjárműben utazó utas könnyebb sérülést szenvedett, a balesetnek ez volt a szerencsés kimenetele. Ugyanakkor nagyon sok baleset következik be ilyen jellegű körülmények között mostanában. Ebben az átmeneti időszakban ez elő szokott fordulni. Megtréfálja az esős, nedves időjárás a gépjárművezetőket, így mindenkinek szeretném felhívni a figyelmét arra, hogy ebben az átmeneti időszakban, az őszies időjárási körülmények között körültekintően, óvatosan közlekedjen. Vegye figyelembe az útviszonyokat, vegye figyelembe az időjárási körülményeket és nyilván csökkentse a sebességét” – hangsúlyozta Rajhóczki Péter, az Ózdi Rendőrkapitányság közlekedésrendészeti osztályvezetője.

A csúszós utak, csökkent látási viszonyok mind azt követelik meg a gépjármű vezetőktől, hogy lassabban, megfontoltabban vezessenek. A rendőrség munkatársai mellett az autószervizekben is észlelték a megnövekedett balesetek számát.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek